Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kanelparfait

Denne is er rigtig lækker som tilbehør til stikkelsbærkompot eller crumble. Hvis den skal stå alene, skal man virkelig være glad for kanel.

Indtastet 12. juli 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Pisk æggeblommer og sukker sammen til det er lyst og skummende.

Sigt kanelen i og hvis der er groft smulder tilbage i sien, skal det ikke tilsættes. Pisk det i æggene.

Pisk fløden til let skum og vend sammen med æggemassen.

Hæld isen i en flad beholder og sæt i fryseren i 4-5 timer før servering. Hvis du har indfrysningsfunktion, så sæt den til og sluk den, når isen er frossen.

Skær små iskvadrater ud med en kniv. Eller temp. isen før den kugles op.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk