Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kerneknækbrød uden mel

Lækre og sprøde og uden allergener.

Indtastet 9. september 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Lowcarb.dk
Opskriften giver:
Ingredienser
1 dl
1 dl
2 dl
1 dl
1 dl
1 dl
1 dl
2 tsk
1 tsk
2 spsk
4 dl

Alle ingredienserne blandes sammen. Lad dejen hvile et par minutter eller til vandet er opsuget og den ligner en dej.

 
Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir. Træk det øverste bagepapir af. Skær riller med pizzahjul eller kniv, så knækbrødene lettere kan brækkes fra hinanden når de er bagt.
 
Bages ved 160 grader i 55 min. Hvis de ikke er helt sprøde, bages de videre. Her kan det være en fordel at brække dem fra hinanden, med en kniv eller lign. og bage halvdelen af gangen, så de får mere luft omkring.
 
Obs: ved low fodmap maks 100 g. pr. servering.
  160 °C   55 minutter

  160 °C   55 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1540 kJ
Kalorier 368 kcal
Fedt 29 g
- mættede 3 g
- enkeltumættede 7 g
- flerumættede 13 g
Kulhydrater 14 g
- heraf sukker -
Kostfibre 8 g
Protein 15 g
Salt -
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 Knækbrød (42 g)

kJ 646
8 %
kcal 154
8 %
Fedt 12 g
18 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk