Kerneknækbrød uden mel
Lækre og sprøde og uden allergener.
Ingredienser
1 | dl | Hørfrø malet til mel |
1 | dl | Solsikkekerner malet til mel |
2 | dl | Sesamfrø |
1 | dl | Hørfrø |
1 | dl | Solsikkekerner |
1 | dl | Græskarkerner |
1 | dl | Birkes ( ved low fodmap erstattes med flere af de andre kerner) |
2 | tsk | Bagepulver |
1 | tsk | Salt |
2 | spsk | Fiberhusk |
4 | dl | Vand |
Alle ingredienserne blandes sammen. Lad dejen hvile et par minutter eller til vandet er opsuget og den ligner en dej.
160 °C 55 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1540 kJ |
Kalorier | 368 kcal |
Fedt | 29 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 7 g |
- flerumættede | 13 g |
Kulhydrater | 14 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 8 g |
Protein | 15 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Knækbrød (42 g)