Keto Blomkåls Bernaise sauce
Bernaisesovs der kan gøre kogt blomkål til en vinder
Ingredienser
150 | g | Blomkål, dansk, rå |
100 | g | smør |
1 | bæger | Æggeblomme, pasteuriseret |
5 | g | Estragon |
Til 2-4 personer
Kog blomkål til den er mør (mærk i stokken med en kniv - som ved kartofler).
Purér med en stavblender.
Kom æggeblommer op i. Blend videre med stavblenderen.
Smelt smørret.
Tilsæt det smeltede smør meget lidt af gangen - som når du laver mayonnaise.
Tilsæt estragonen - og blend igen.
Smag til med salt og peber.
Lad det hvile 10-15 min før servering for at trække smag fra estragonen.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1224 kJ |
Kalorier | 293 kcal |
Fedt | 31 g |
- mættede | 18 g |
- enkeltumættede | 8 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 2 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 3 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (73,75 g)