Koldskål
En dejlig mættende drik, som kan erstatte et måltid
Ingredienser
400 | g | Græsk yoghurt, 10% |
1,5 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
3 | dl | Vand |
4 | spsk | Citronsaft, friskpresset |
4 | spsk | Sukrin Gold |
1 | tsk | Vanille, pulver |
Bland alle ingredienser i et blenderglas. Start med det mindste antal.
Kan serveres med hj. lavede kammerjunker eller bare drikkes koldt.
OBS!! de 400 g græsk yoghurt er 4 dl. Denne opskrift er ca fordoblet i forhold til den oprindelige opskrift.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 490 kJ |
Kalorier | 117 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | - |
Protein | 3 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (233,625 g)