Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Krydderkage med squash

Lækker fusion mellem kage og brød, som tilfredsstiller den søde tand. Smør evt. brødet med flødeostglasur eller andet lækkert.

Indtastet 23. august 2016 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Madbanditten

Pisk æg, fløde, smeltet smør og sødning sammen.

Riv squashen groft og knug lidt af væden af.

Bland den i skålen sammen med krydderier, bagepulver, Pofiber og mandelmel.

Dejen bliver tyk pga. fibrene. Vend de grofthakkede valnødder i.

Smør et stykke bagepapir og for en bageform med det.

En lille brødform skal bages ca 40 min. Ved 170 g.

Fif: en sundere flødeostglasur kan laves med 200 g. flødeost/laktosefri friskost lidt vanillepulver og 1-2 spsk. Suvida eller anden sødning.

Low FODMAP: selvom der er flere gule ingredienser er de samlet set under grænsen, hvis du holder dig til maks 2 stykker. Er du ikke sikker på om du tåler pofiber, skal du prøve forsigtigt af med mindre mængder. Pofiber er ikke testet, men mange tåler det, formentlig fordi det er baseret på kartofler.

  170 °C   40 minutter

  170 °C   40 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk