Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kyllingefyld til Bao

Lækkert krydret fyld til kinesiske Bao. Der kan også anvendes rester af stegt kylling eller svinekød.

Indtastet 20. marts 2018 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kog kyllingefileter møre i 10-15 min.

Træk kødet i strimler med to gafler.

Kom kylling, Hoisin sauce og vand i en wok eller pande og steg 5-7 min ved god varme, til saucen karamelliserer omkring kødet og det får lidt stegte kanter.

Server med lune Bao, fyld med strimler af gulerod med saft fra 1/2 lime, tynde agurkeskiver med saft fra 1/2 lime, forårsløg i skiver (kun den grønne top for Low FODMAP), bredbladet persille eller koriander.

Obs low FODMAP: Hoissin sauce indeholder hvidløg, derfor anbefales at lave sin egen efter opskriften her på opskriftsamleren. Der er istedet brugt hvidløgsolie, som de fleste tåler, den kan udelades ved behov. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk