Kyllingefyld til Bao
Lækkert krydret fyld til kinesiske Bao. Der kan også anvendes rester af stegt kylling eller svinekød.
Ingredienser
450 | g | Kyllingebrystfilet tilsat 12% vand, Danpo |
150 | g | Hoisin Sauce |
0,5 | dl | Vand |
Kog kyllingefileter møre i 10-15 min.
Træk kødet i strimler med to gafler.
Kom kylling, Hoisin sauce og vand i en wok eller pande og steg 5-7 min ved god varme, til saucen karamelliserer omkring kødet og det får lidt stegte kanter.
Server med lune Bao, fyld med strimler af gulerod med saft fra 1/2 lime, tynde agurkeskiver med saft fra 1/2 lime, forårsløg i skiver (kun den grønne top for Low FODMAP), bredbladet persille eller koriander.
Obs low FODMAP: Hoissin sauce indeholder hvidløg, derfor anbefales at lave sin egen efter opskriften her på opskriftsamleren. Der er istedet brugt hvidløgsolie, som de fleste tåler, den kan udelades ved behov.