Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Labskovs

Labskovs er en ret med kartoffelmos, kogt sammen med smag og kød. Her bruger jeg en rest lammekølle, men alle rester af steg kan bruges.

Indtastet 25. januar 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Bring dem i kog i en gryde, hvor de er dækket af vand, smulder 2 bouillonterninger i.

Snit løget i tern og tilsæt, sammen med hele peberkorn, timian og lauerbærblade.

Skær lammekølle eller en anden rest steg ud i mundrette tern og tilsæt.

Lad det hele koge sammen for svag varme ca. 75 min. Til en del af kartoflerne er most ud af sig selv og retten har en konsistens som en kartoffelmos med stykker af kartoffel i.

Smag til med saltet. Det tilsættes først tilsidst, da kartoflerne ellers vil have sværere ved at koge/mose ud. Derudover er mængden af salt vejledende, da det er afhængig af hvor salt din bouillon er og hvor meget retten er kogt ind.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk