Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Lakseroulade

Rullet i en blød tortilla

Indtastet 2. juni 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Tortillaen smøres med flødeosten. Pesto fordeles i små klatter ud over tortillaen, smøres evt. lidt ud, men det skal ikke være et jævnt lag over det hele. Salatbladene drysses lidt ud over i et tyndt lag. Læg et par skiver laks henover midten af tortillaen.

Rul tortillaen stramt sammen og skær den i skrå skiver. Endestykkerne er et par godbidder til kokken;-) Beregn minimum 2 hapsere pr. person, afhængig af hvad der ellers serveres. Kan sagtens laves dagen før og pakkes godt ind, på køl.

Fif: en lille kold hjemmerørt krydderurtesauce med creme fraiche er lækker til.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk