Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


LCHF tarteletter

Indtastet 8. maj 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kværn mandler og frø til det begynder at hænge sammen, ved at de afgiver deres olie. Det kræver en del tålmodighed og mange pauser, hvor man skraber "melet" ned fra siderne. ( næste forsøg, vil jeg lige prøve at tjekke om det nu også er nødvendigt, læg gerne en kommentar, hvis du prøver det før mig...)

Rør salt og pofiber i og saml tilsidst dejen med ægget.

Hvis du har tid, vil det sikkert være fint med et hvil på køl, som alm. mørdej. Jeg fordeler gerne i forme først og lader det hvile efter. Denne gang havde jeg ikke tid og dejen skrumpede en anelse og kastede lidt af fedtet af.

Udrulning klares let i en frysepose, hvor der er fordelt et par dråber olie.

Jeg har fordelt dejen i muffinforme af silikone. Det var ikke helt nemt, da den    brækker let fra hinanden, når den skal foldes ned i bunden. Det vil være meget lettere at lægge den på den udvendige side af en metalmuffinform eller lign., men så vil dejen ikke række til 6 stk. da de er lidt større.

Bages ved 175 grader i 20 min.

 

  175 °C   20 minutter

  175 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk