Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Macarons

En sprød lille kage, med lækker sej midte og saltet karamel.

Indtastet 22. oktober 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Chocolat.dk

Mandler smuttes og blendes med flormels og cacao. Hvis du bruger mandelmel blandes det sammen.

Æggehvide og sukker piskes ved laveste hastighed i 1 minut, derefter ved højeste hastighed til det danner bløde toppe.

Blandingen med mandelmel sigtes i og blandes. Pres dejen mod skålen med en dejskraber ca. 35 gange.

Hæld dejen i en sprøjtepose med rund tyl. Eller brug en frysepose og klip hul i hjørnet. Sprøjt macarons ud, så de har en diameter på ca. 3 cm. De flyder ud, så det kan være en hjælp, hvis du bruger en macaronmåtte, der angiver størrelsen.

Tørrer let i ca. 30 min. Overfladen skal kunne berøres let, uden at hænge ved. Vær opmærksom på at luftfugtigheden ikke er for høj, hvis der laves anden mad samtidig.

Bages ved 160 grader i 12-16 min.

Køler af på bageplade og lægges derefter sammen med en lille skefuld saltkaramel (Dulche de leche karamellen røres med lidt salt).

  160 °C   12 minutter

  160 °C   12 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk