Macarons
En sprød lille kage, med lækker sej midte og saltet karamel.

Mandler smuttes og blendes med flormels og cacao. Hvis du bruger mandelmel blandes det sammen.
Æggehvide og sukker piskes ved laveste hastighed i 1 minut, derefter ved højeste hastighed til det danner bløde toppe.
Blandingen med mandelmel sigtes i og blandes. Pres dejen mod skålen med en dejskraber ca. 35 gange.
Hæld dejen i en sprøjtepose med rund tyl. Eller brug en frysepose og klip hul i hjørnet. Sprøjt macarons ud, så de har en diameter på ca. 3 cm. De flyder ud, så det kan være en hjælp, hvis du bruger en macaronmåtte, der angiver størrelsen.
Tørrer let i ca. 30 min. Overfladen skal kunne berøres let, uden at hænge ved. Vær opmærksom på at luftfugtigheden ikke er for høj, hvis der laves anden mad samtidig.
Bages ved 160 grader i 12-16 min.
Køler af på bageplade og lægges derefter sammen med en lille skefuld saltkaramel (Dulche de leche karamellen røres med lidt salt).
160 °C 12 minutter