Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Madpandekager

Dejligt bløde madpandekager med fuldkornsmel

Indtastet 6. januar 2015 af: Henriette

Du følger nu Henriette


Du vil nu modtage en email hver gang Henriette indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland de 2 slags mel med salt og vand. Sørg for at alle klumper er pisket ud.
Tilsæt æggene, olien og kærnemælken og pisk igen.
Lad dejen hvile i 5 minutter, og steg pandekagerne uden fedtstof på en god slipletpande.
 
Fyld pandekagerne med grønt, kød og dressing. 
 
 
Tips:
 
Antallet af pandekager er, når de steges på en stor pande (28 cm.)
 
Hvid hvedemel kan udskiftes med anden slags fuldkornsmel, eks. grahamsmel.
 
Kærnemælken kan erstattes af anden slags mælk, syrnet mælkeprodukt eller vand. Vær dog opmærksom på at det påvirker dejens konsistens hvis kærnemælk erstattes, så mængden af væske skal justeres. 
 
Forslag til fyld: salat, tomat, majs, revet gulerod, avodaco, hummus, tun, kylling, oksestrimler, eller min favorit: Jensens pulled chicken. Eller fyld dem mexican style som tortillas med godt krydret kød, guacamole, salsa og revet ost.
 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk