Madpandekager
Dejligt bløde madpandekager med fuldkornsmel
Opskriften giver 5 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bland de 2 slags mel med salt og vand. Sørg for at alle klumper er pisket ud.
Tilsæt æggene, olien og kærnemælken og pisk igen.
Lad dejen hvile i 5 minutter, og steg pandekagerne uden fedtstof på en god slipletpande.
Fyld pandekagerne med grønt, kød og dressing.
Tips:
Antallet af pandekager er, når de steges på en stor pande (28 cm.)
Hvid hvedemel kan udskiftes med anden slags fuldkornsmel, eks. grahamsmel.
Kærnemælken kan erstattes af anden slags mælk, syrnet mælkeprodukt eller vand. Vær dog opmærksom på at det påvirker dejens konsistens hvis kærnemælk erstattes, så mængden af væske skal justeres.
Forslag til fyld: salat, tomat, majs, revet gulerod, avodaco, hummus, tun, kylling, oksestrimler, eller min favorit: Jensens pulled chicken. Eller fyld dem mexican style som tortillas med godt krydret kød, guacamole, salsa og revet ost.