Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Marmorkage

En proteinrig version af den gamle mormorklassiker.

Indtastet 9. marts 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://mallesblog.wordpress.com/2015/03/09/marmorkage/
Opskriften giver:
Ingredienser
110 g
100 g
2 tsk
4 stk
90 g
150 g
50 g
10 g
Start med at lave den lyse dej.
Rør havregryn, proteinpulver og bagepulver sammen i en skål for sig.
I en anden skål moses bananen, og æg, skyr og kokosolie hældes i. Pisk det godt sammen til du har en ensartet masse.
Kom nu melblandingen i og rør det sammen til en jævn kagedej.
På samme måde laves den mørke dej, hvor du blot rører kakaoen i sammen med de andre tørre ingredienser.
Hæld ca. 1/2 af den lyse dej i en sandkageform beklædt med bagepapir.
Kom den mørke dej ovenpå i en stribe i midten, og hæld resten af den lyse dej.
Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres.
Bag kagen i 20 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at prikke i den med en kødnål eller strikkepind. Sidder der dej på, når du tager den op skal den bages lidt længere. Lad kagen køle helt af på en rist inden du serverer den.
  175 °C   20 minutter

  175 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk