Marmorkage
En proteinrig version af den gamle mormorklassiker.
Opskriften giver:
Ingredienser
110 | g | Instant Oats, Myprotein |
100 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
2 | tsk | Bagepulver |
4 | stk | Æg |
90 | g | Cheasy Skyr, Arla |
150 | g | Banan, rå |
50 | g | Coconpure |
10 | g | Kakao, bitter/usødet |
Start med at lave den lyse dej.
Rør havregryn, proteinpulver og bagepulver sammen i en skål for sig.
I en anden skål moses bananen, og æg, skyr og kokosolie hældes i. Pisk det godt sammen til du har en ensartet masse.
Kom nu melblandingen i og rør det sammen til en jævn kagedej.
På samme måde laves den mørke dej, hvor du blot rører kakaoen i sammen med de andre tørre ingredienser.
Hæld ca. 1/2 af den lyse dej i en sandkageform beklædt med bagepapir.
Kom den mørke dej ovenpå i en stribe i midten, og hæld resten af den lyse dej.
Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres.
Bag kagen i 20 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at prikke i den med en kødnål eller strikkepind. Sidder der dej på, når du tager den op skal den bages lidt længere. Lad kagen køle helt af på en rist inden du serverer den.
I en anden skål moses bananen, og æg, skyr og kokosolie hældes i. Pisk det godt sammen til du har en ensartet masse.
Kom nu melblandingen i og rør det sammen til en jævn kagedej.
På samme måde laves den mørke dej, hvor du blot rører kakaoen i sammen med de andre tørre ingredienser.
Hæld ca. 1/2 af den lyse dej i en sandkageform beklædt med bagepapir.
Kom den mørke dej ovenpå i en stribe i midten, og hæld resten af den lyse dej.
Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres.
Bag kagen i 20 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at prikke i den med en kødnål eller strikkepind. Sidder der dej på, når du tager den op skal den bages lidt længere. Lad kagen køle helt af på en rist inden du serverer den.
175 °C 20 minutter
175 °C 20 minutter