Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Müslibarer

Sprøde lækre müslibarer, som kan mikses efter smag og behag. Dette er ikke den sunde udgave, men afbalanceret uden at gå på kompromis med smagen.

Indtastet 22. februar 2016 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland alle de tørre ingredienser. Rør smeltet smør, sirup og æggehvider i og bland det godt sammen.

Smør formene og pres müslien godt sammen i hver form. Jeg har brugt forme til minirugbrød, men brug det du har f.eks.silikonemuffinforme (de behøver ikke at blive smurt).

Bag ved 200 g. I 10 min. Lad dem køle af og tag dem ud af formene. Giv dem 5-10 min mere til de er godt gyldne. Det er først når de er kolde, du kan tjekke om de er sprøde. De er færdige, når de ikke giver efter ved et tryk. Det er især vigtig, hvis du gerne vil have en lang holdbarhed. 

  200 °C   10 minutter

  200 °C   10 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk