Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Nemme boller

de sager fantastiske , og så er de utroligt nemme at lave

Indtastet 9. august 2017 af: sommerstella

Du følger nu sommerstella


Du vil nu modtage en email hver gang sommerstella indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


  • Opløs gæren i lunket vand , tilsæt salt ,honning og ægget
  • mængden af salt skal være lige da er resultatet bedst .
  • Kom melet stille og roligt i og rør rundt.
  • når dejen har asoberet melet, men stadig er klisteret tilsættes frø / kerner
  • Hvis du syndes at det bliver for tørt eller vødt , så kom lidt mere vand elle mel i ,
  • men hust dejen skal være klisteret , hvis du kommer for meget mel i
  • kan du risikerer at bollerne ikke hæver.
  • så helere klisterett og svære at forme end det modsatte.
  • Kom dejen på en bagrplade med bagepapir i klumper ,dejen vil ikke kunne formes
  • til boller , men prøv at give den lidt form .

Bagepladen sættes i kold ovn ,og bages ved 225 grader ii 20-25 min

men husk at holde øje med dem

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk