Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Panna Cotta - med låg af mango-gele

LCHF-dessert med fløde og kun en smule sukker (fra mango).

Indtastet 16. februar 2014 af: Katrine Lyse Allard

Du følger nu Katrine Lyse Allard


Du vil nu modtage en email hver gang Katrine Lyse Allard indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde "Spis dig mæt og glad" af Jane Faerber
Ingredienser
Panna Cotta
2 blade
5 dl
2 spsk
2 tsk
Mango-gelé
1 blad
400 g
0,5 dl
Pynt
1 g

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm fløden og de øvrige ingredienser til kogepunktet, imens du rører forsigtigt rundt. Lad derefter flødemassen køle en smule af, inden du rører husblassen ud i den lune fløde. Kom i portionsglas og stil på køl nogle timer, til den stivner.

 

Mango-gelé

Læg husblas i koldt vand.

 

Fjern skrællen fra mangoerne og skær kødet fri fra stenene. Kom vand og mangokød i en gryde og kog det op. Lad det småsimre i 5 minutter. Kom grydens indhold i en blender og kør, til det har en fin konsistens.

 

Kom mangopuréen i en skål og rør forsigtigt husblassen ud heri.

 

Tag panna cottaerne fra køl og fordel mangopuréen som låg i glassene. Sæt dem tilbage på køl i et par timer inden servering.

 

Pynt til sidst evt. med lidt mynteblade på toppen.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 889 kJ
Kalorier 212 kcal
Fedt 19 g
- mættede 12 g
- enkeltumættede 5 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 9 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre < 1 g
Protein 2 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk