Pizza Margherita
Klassisk italiensk pizza

Indtastet 3. marts 2012 af: Leif Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
1 | stk | pizzabund |
3 | stk | tomater, udkernet og skåret i små tern |
1 | stk | mozarellaost, skåret i tynde skiver |
9 | blade | Basilikum, frisk |
1 | drys | friskrevet parmesanost |
1 | drys | havsalt |
1 | spsk | Olivenolie |

Varm ovnen op til højeste temperatur. Fordel de hakkede tomater over pizzabunden.
275 °C 10 minutter
Læg mozarella i skiver på pizzaen.
Bag pizzaen i 12-15 minutter eller til den er gylden og hævet. Tag pizzaen ud af ovnen og drys et lag friskrevet parmesanost udover pizzaen. Drys med lidt havsalt.
Fordel basilikumbladene over pizzaen og dryp til sidst med olivenolie.
275 °C 10 minutter
275 °C 10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1274 kJ |
Kalorier | 305 kcal |
Fedt | 12 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 37 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 11 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (518 g)
kJ 6597
79 %
kcal 1577
79 %
Fedt 64 g
92 %