Pølsehorn
Protein- og fiberrige pølsehorn til både børn og voksne. Fryseegnede.
Opskriften giver 12 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i mælken, og rør skyr, olivenolie og den ene æggehvide i.
Bland de tre meltyper i en skål, og ælt det i lidt ad gangen. Når det hele er samlet til en ensartet dej, stilles den til hævning i en halv time med et klæde over.
Herefter slåes dejen sammen og deles i to lige store dele, som hver rulles flade som pizzaer og deles i 6 slices.
Ca. 1,5 cm fra den bredde ende af hver slice laves en stribe tomatpuré på længde med pølserne.
Læg en pølse på hver stribe, og rul dejen og pølsen. Jeg folder altid enderne om pølsen, og triller herefter pølsen ind til spidsen af hvert slice.
Placer pølsehornene med god afstand imellem på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
Pensel dem med det sidste æggehvide og drys dem med nigellafrø inden de bages i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft) i 10-15 min.