Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pølsehorn

Protein- og fiberrige pølsehorn til både børn og voksne. Fryseegnede.

Indtastet 18. februar 2016 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
50 g
1 dl
150 g
50 g
1,25 stk
85 g
100 g
100 g
24 g
12 stk

Opløs gæren i mælken, og rør skyr, olivenolie og den ene æggehvide i.
Bland de tre meltyper i en skål, og ælt det i lidt ad gangen. Når det hele er samlet til en ensartet dej, stilles den til hævning i en halv time med et klæde over.
Herefter slåes dejen sammen og deles i to lige store dele, som hver rulles flade som pizzaer og deles i 6 slices.
Ca. 1,5 cm fra den bredde ende af hver slice laves en stribe tomatpuré på længde med pølserne.
Læg en pølse på hver stribe, og rul dejen og pølsen. Jeg folder altid enderne om pølsen, og triller herefter pølsen ind til spidsen af hvert slice.
Placer pølsehornene med god afstand imellem på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
Pensel dem med det sidste æggehvide og drys dem med nigellafrø inden de bages i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft) i 10-15 min.

  175 °C   15 minutter

  175 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk