Rabarberkage

Med sprød smuldretop

Anne-Marie Andersen 2. juni 2013

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:
For Low FODMAP, følg ændringsforslagene der kommer frem, når du har slået servicen til i "min konto".
 
Rabarber skæres i bidder på ca. 1,5 cm og hældes i et ildfast fad. Sukker og vanillesukker tilsættes og fadet stilles i en 200 grader varm ovn til de er møre.
 
Imens laves kagedejen. Blødt smør piskes med sukker. Derefter tilsættes æggene et af gangen, der piskes godt imellem dem. Kornene fra vanillestangen, melet og til sidst mælken tilsættes, pisk imellem hver.
 
Dejen hældes i en lille bradepande, gerne foret med smurt bagepapir.
 
Rabarberne fordeles ovenpå.
 
Marcipan smuldres med de hakkede mandler og hældes ovenpå.
 
Smuldredejen laves ved at nulre smørret ind i mel og sukker. Når det begynder at hænge lidt sammen i nogle små klumper, fordeles den på toppen af kagen.
 
Bages ved 200 grader i 20-25 min, eller til dejen er gennembagt og toppen gylden.
  200 °C   20 minutter

  200 °C   20 minutter
Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk