Ratatouille
Lækker grøntsagsret med fuld smæk på smagen.
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Snit squash i små tern og svits dem i olien.
Snit auberginen og tomater i tern, imens squashen får lidt farve - vend lidt rundt i dem indimellem.
Tilsæt aubergine og lad dem suge væden, inden tomaterne også tilsættes.
Lad det simre, imens krydderurterne renses og hakkes.
Lad krydderurterne simre med og drys med salt og peber.
Smag til.
Pynt evt. med et lille grønt drys inden servering, her har jeg brugt olivenurt.
Obs: En klassisk ratatouille indeholder løg, hvilket udelades på low FODMAP. Da smagen både blev stor og lækker i denne ratatouille, gengiver jeg den. Hvis man ønsker at tilsætte 1 løg, skæres det i tern og svitses de som det første. Forårsløg skal derimod først tilsættes til sidst ellers forsvinder smagen alligevel.