Rødkålssalat
Frisk og sprød salat til den tunge og fede julemad.
Ingredienser
300 | g | Rødkål, rå |
2 | stk | Appelsin/Blodappelsin, rå |
10 | g | Æbleeddike |
1 | spsk | MySyrup Maple Flavour |
25 | g | Valnød |
25 | g | Tørrede blåbær, MyProtein |

Snit rødkålen helt fint og kom det i en skål.
Del appelsinerne i halve, og pres saften af den ene halve i en skål.
Rør eddike og sirup ud i appelsinsaften, og hæld det over rødkålen. Sæt det på køl i min. en halv time, gerne længere.
Skær skrællen af de tre halve appelsiner, så der ikke er noget af den bitre hvide hinde på, og skær dem i mindre både.
Vend appelsinbådene i rødkålen sammen med blåbær og valnødder lige inden servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 325 kJ |
Kalorier | 77 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 12 g |
- heraf sukker | 3 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 2 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (143 g)