Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rugbrødschips

Lækker og sprød snack af rugbrød.

Indtastet 26. juli 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skær rugbrødet så tyndt som muligt, det er nemmest med tørt brød. Det gør ikke noget det går lidt i stykker. Læg stykkerne i et lag på bagepapir.

Dryp lidt olivenolie udover og drys med salt.

Bages midt i ovnen, ved 200 grader i ca 7-10 min.

Køles af, tjek om de er helt sprøde -så er de lette at knække over- ellers bøjer de, og så skal de have lidt længere.

Når de er kolde, opbevares de i en tæt dåse.

Serveres som snack, eller som det sprøde i en salat. Nogen synes de kan erstatte sprødt  bacon og de smager lidt derhenad. Også gode som drys på en kartoffelsuppe.


  200 °C   7 minutter

  200 °C   7 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk