Stenalderbrød
Let at bage og helt uden mel.
Indtastet 15. august 2012 af: Katrine Lyse Allard Kilde http://www.madforlivet.com/bloggen/466-stenalderbrod.html
Ingredienser
100 | g | Græskarkerner |
100 | g | Solsikkekerner |
100 | g | Mandler |
100 | g | Valnødder |
100 | g | Hørfrø |
100 | g | Sesamfrø |
5 | stk | Æg |
1 | dl | Ekstra jomfru olivenolie |
2 | tsk | Læsø eller Himalayasalt |

Bland alle ingredienser og kom massen i en smurt form. Brødet bages i en time ved 160ºC grader (forvarmet ovn). (Ingredienserne kommes i hele).
(Vil sige man godt kan nøjes med mindre olie)
Anvend økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.
160 °C 60 minutter
(Vil sige man godt kan nøjes med mindre olie)
Anvend økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.
160 °C 60 minutter
160 °C 60 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2357 kJ |
Kalorier | 563 kcal |
Fedt | 49 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 19 g |
- flerumættede | 17 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 7 g |
Protein | 20 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |