Studenterbrød
Disse studenterbrød er sukker- og glutenfrie, og har desuden et øget proteinindhold, i forhold til dem du kan købe hos bageren.
Indtastet 25. juni 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
80 | g | Mandelmel, Urtekram |
30 | g | Groft kokosmel, Urtekram |
50 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
1 | stk | Æg |
100 | g | Cashew Butter, MyProtein |
15 | g | Coconpure |
125 | g | Hindbær, rå |
35 | g | Pære, rå |
10 | g | Dadler |
300 | g | Mandel, rå |
150 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
60 | g | Groft kokosmel, Urtekram |
150 | g | Rosiner uden kerner |
375 | g | Dadler |
150 | g | Hindbær, rå |
15 | g | Kakao, bitter/usødet |
100 | g | 86% mørk chokolade |
150 °C 10 minutter
150 °C 10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1818 kJ |
Kalorier | 436 kcal |
Fedt | 25 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 9 g |
- flerumættede | 3 g |
Kulhydrater | 33 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 20 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (63 g)
kJ 1148
14 %
kcal 275
14 %
Fedt 16 g
22 %