Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

"Sund" crunch til koldskål

Lækker sprød og nogenlunde sund crunch til koldskål

Indtastet 10. august 2016 af: Henriette

Du følger nu Henriette


Du vil nu modtage en email hver gang Henriette indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Familiejournalen

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med stor bund (det er lettere at holde styr på havregrynene når man skal røre i dem, hvis der er høje kanter). 

Tilsæt havregryn og sukker og rist havregrynene indtil de er gyldne. Pas på de ikke brænder på. 

Lad havregrynene afkøle på et stykke bagepapir. Vend evt. rundt i dem et par gange under afkøling.

 

Tip: kan både anvendes som crunch på koldskål, men også oven på ymer, A38 eller anden morgenmad.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk