"Sund" crunch til koldskål
Lækker sprød og nogenlunde sund crunch til koldskål
Ingredienser
150 | g | Havregryn |
50 | g | Sukker |
50 | g | Smør, saltet |

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med stor bund (det er lettere at holde styr på havregrynene når man skal røre i dem, hvis der er høje kanter).
Tilsæt havregryn og sukker og rist havregrynene indtil de er gyldne. Pas på de ikke brænder på.
Lad havregrynene afkøle på et stykke bagepapir. Vend evt. rundt i dem et par gange under afkøling.
Tip: kan både anvendes som crunch på koldskål, men også oven på ymer, A38 eller anden morgenmad.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1882 kJ |
Kalorier | 448 kcal |
Fedt | 21 g |
- mættede | 11 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 55 g |
- heraf sukker | 21 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |