"Sund" crunch til koldskål

Lækker sprød og nogenlunde sund crunch til koldskål

Indtastet af:
Kilde: Familiejournalen
Fremgangsmåde:

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med stor bund (det er lettere at holde styr på havregrynene når man skal røre i dem, hvis der er høje kanter). 

Tilsæt havregryn og sukker og rist havregrynene indtil de er gyldne. Pas på de ikke brænder på. 

Lad havregrynene afkøle på et stykke bagepapir. Vend evt. rundt i dem et par gange under afkøling.

 

Tip: kan både anvendes som crunch på koldskål, men også oven på ymer, A38 eller anden morgenmad.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk