Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Sunde müslibarer

Sprængfyldt med kerner og sund energi. Lidt mere "kageagtig" konsistens end traditionelle muslibarer, men ene af gode sunde råvarer, intet overflødig fedt.

Indtastet 21. februar 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
3 stk
2 stk
0,5 dl
2 dl
2 dl
1 dl
1 dl
1 dl
1 dl
1 dl
0,5 tsk

Blend bananer og æg sammen. Tilsæt ahornsirup, gryn, kerner, nødder, tørret frugt og salt.

Rør det hele godt sammen og fordel i en lille bradepande, der er foret med bagepapir. Pres det godt sammen og bag midt i ovnen ved 175 grader ca. 40 min, men hold øje med at toppen ikke bliver for mørk, dæk den evt. Med et stykke bagepapir.

Køles af og skæres derefter ud i barer. Hvis du synes, de er for bløde, kan de bages igen med lidt afstand imellem, evt. ved lav varme i længere tid, for at de tørrer mere, uden at tage farve.

Fif: Der kan frit byttes om til andre typer gryn, kerner, nødder og tørret frugt, så man kan lave forskellige smagkombinationer, fra gang til gang. Frysetørrede bær tilføjer meget smag.

Opbevares i tætsluttende dåse/bøtte enten på køl eller frys. Da der ikke er tilsat sukker vil der være begrænset holdbarhed, hvis de ikke fryses.

OBS: bliv ikke forskrækket over kalorieindholdet, mange af kernerne vil passere ufordøjet og derfor vil kroppen optage færre af kalorierne. Hvor meget vil være individuelt og er bl.a. afhængig af hvor godt de tygges. Drik gerne godt med vand til.

  175 °C   40 minutter

  175 °C   40 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk