Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Svensk pølseret

Indtastet 5. december 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. en halv til en hel cm. Kog dem med forårsløg i 10 min. eller til de er møre, når du stikker dem med en gaffel.
 
Sluk for kogepladen og hæld vandet fra. En del af forårsløgene vil ryge med ud og det gør ikke noget. 
 
Hæld tomatpure, ketchup, fløde paprika, salt og peber i gryden med kartoflerne.
 
Juster med mælken og bring gryden i kog igen, skru ned for lavt blus, da den koger som spruttende lava.
 
Smag til og juster konsistensen til du er tilfreds. Tilsæt herefter pølserne og server når de er gennemvarme.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk