Thousand Island dressing
Lækker dressing, som kan laves med løg og alm. mælkeprodukter. Der er nogle produkter, der er ukendt low FODMAP, men når maven er stabil kan man prøve...
Indtastet 2. januar 2015 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | dl | Laktosefri yoghurt naturel 1,5% (Arla) |
4 | spsk | Ketchup, Heinz |
1 | stk | Forårsløg, kun den grønne top |
1 | spsk | Citronsaft, friskpresset |
0,5 | tsk | Sukker |
1 | tsk | Havsalt |
2 | spsk | HP sauce |
10 | dråber | Tabascosauce |
1 | tsk | Worchestersauce/Worchestershire sauce |
1 | dl | Laktosefri piskefløde 36% (Arla) |

Pisk fløden til skum.
Hak forårsløget.
Bland alle ingredienser og smag til. Hvis smagen er for kraftig kan der tilsættes mere flødeskum eller yoghurt.
Dressingen har en tyk konsistens, hvis den ønskes tyndere kan man regulere med vand eller mælk.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 520 kJ |
Kalorier | 125 kcal |
Fedt | 9 g |
- mættede | 6 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 3 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (23,245 g)
kJ 121
1 %
kcal 29
1 %
Fedt 2 g
3 %