Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Tunesiske kaffebrød

Indtastet 9. august 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland de tørre ingredienser, det kan med fordel være i en minihakker eller foodprocessor.
 
Bland smørret i, så det er helt fordelt i melblandingen. Saml dejen hurtigt med ægget, den skal ikke æltes.
 
Kom dejen i en stor frysepose og læg den på køl i en halv time.
 
Lav fyldet imens. Alle ingredienserne blandes sammen til en jævn remonce.
 
Rul dejen tyndt ud inde i fryseposen til en firkant. Klip posen op, så den danner et underlag. Del dejen en gang på den ene led og fire gange på den anden led.
 
Fordel remoncen i en klat på midten af hvert stykke. Fold fra den lange led begge sider af dejen ind over midten. Læg stykkerne over på en bageplade med bagepapir. Klem kanterne sammen med en gaffel.
 
Pensel kagerne med sammenpisket æg og drys med perlesukker e.lign.
 
Bages ved 200 grader midt i ovnen i ca. 12 min, eller til de er gyldne.
  200 °C   12 minutter

  200 °C   12 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk