Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Utålmodige boller

Grove gulerodsboller med solsikkekerner

Indtastet 23. februar 2019 af: Heidi

Du følger nu Heidi


Du vil nu modtage en email hver gang Heidi indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


1. Opløs gær i lunken vand.

2. Tilsæt mælk, salt, sukker, havregryn og solsikkekerner (gem ca. 30 g. til pynt).

3. Riv gulerødder og tilsæt dem.

4. Tilsæt grahamsmel og rør godt igennem.

5. Tilsæt hvedemel og ælt dejen. Den skal være klistret.

6. Lad dejel hæve min. ½ time.

7. Form bollerne og lad dem hæve ca. ½ time.

8. Pensel med æg og pynt med solsikkekerne.

9. Bages ved 180 gr. i ca. 15 minutter eller til de er gyldne.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk