Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Vanillekranse

Indtastet 14. januar 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Med inspiration fra Claus Meyer
Opskriften giver:
Ingredienser
300 g
2 stk
300 g
400 g
2 stk
50 g
Skrab kornene ud af vanillestængerne og rør kornene godt ud med 2 spsk. sukker.
Smulder mel og koldt smør, brug evt. foodprocessor.
Rør og ælt alle ingredienserne sammen til en homogen dej, uden at ælte for meget.
Hvis dejen virker for tyk, så tilsæt evt. lidt vand.

Med en stjernetyl, sprøjtes små kranse på bagepapir.
Bages til kransene er lysebrune.
  190 °C   10 minutter

  190 °C   10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2180 kJ
Kalorier 521 kcal
Fedt 28 g
- mættede 16 g
- enkeltumættede 9 g
- flerumættede 2 g
Kulhydrater 60 g
- heraf sukker 30 g
Kostfibre 2 g
Protein 7 g
Salt -
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 stk (10,075 g)

kJ 220
3 %
kcal 53
3 %
Fedt 3 g
4 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk