Oplysningerne om denne fødevare stammer fra U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. 2010. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 23. og blev tilføjet til opskriftsamleren d. 9. februar 2019.
Vær opmærksom på, at oplysningerne kan være forældede eller fejlbehæftede.
Klik evt. på nedenstående link for opdaterede oplysninger:
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. 2010. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 23.Butternut squash | |
Energi | 188 kJ |
Kalorier | 45 kcal |
Fedt | 0,1 g |
- mættede | 0 g |
- enkeltumættede | 0 g |
- flerumættede | 0 g |
Kulhydrater | 11,69 g |
- heraf sukker | 2,2 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0 g |
Kilde: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. 2010. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 23. |
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk