Spagetti cabonare a la mutter
Lækker cremet og rigeligt til alle mavser i familien ????
Ingredienser
400 | g | Champignon, rå |
2 | bakker | Bacon tern |
400 | g | Skinkestrimler Rema1000 |
10 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
200 | g | Revet ost 23% |
Sæt vand over til pasta med lidt salt i. Kog pastaen når vandet er parat, gerne så det passer med at sovsen er færdig.
Steg baconen, imens skæres champignonerne i skiver og tilsættes herefter retten. Tilsæt til sidst skinken, krydr med en smule salt og peber. Hæld til sidst fløden ved og lad retten koge ind.
Velbekomme :)
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1010 kJ |
Kalorier | 241 kcal |
Fedt | 22 g |
- mættede | 12 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (294 g)