Sunde grove pølsehorn

Indtastet af:
Kilde: annesondergaard.dk

Opskriften giver 20 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1:  Opløs gæren i vandet.

2:  Rør salt, skyr, revet gulerod, æg og havergryn i.

3:  Tilsæt fuldkornshvedemel og rør dejen ensartet inden det hvide hvedemel tilsættes lidt efter lidt, end til dejen er mættet.

4:  Ælt dejen godt sammen.

5:  Dejen skal være til at røre ved, ikke klistret og ikke tør.

6:  Stil dejen til hævning på køkkenbordet i 1 time.

7:  Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

8:  Efter hævning rulles dejen ud på et meldeysset bord.

9:  Del dejen i 2 boller og rul dejen ud som en pizza som skæres ud i trekanter. 

10: På hver trekant lægges en halv pølse og en lille klat ketchup.

11: Rul pølsen ind i dejen, fra den brede ende og ind mod midten.

12: Placer pålsehornene på bagepladen med bagepapir.

13: Lad dem hæve i 30 minutter.

14: Pensel dem med æg eller mælk.

15: Bag dem i den forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.

  220°   10 min   120 min ialt

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk