Sunde grove pølsehorn
Opskriften giver 20 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1: Opløs gæren i vandet.
2: Rør salt, skyr, revet gulerod, æg og havergryn i.
3: Tilsæt fuldkornshvedemel og rør dejen ensartet inden det hvide hvedemel tilsættes lidt efter lidt, end til dejen er mættet.
4: Ælt dejen godt sammen.
5: Dejen skal være til at røre ved, ikke klistret og ikke tør.
6: Stil dejen til hævning på køkkenbordet i 1 time.
7: Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
8: Efter hævning rulles dejen ud på et meldeysset bord.
9: Del dejen i 2 boller og rul dejen ud som en pizza som skæres ud i trekanter.
10: På hver trekant lægges en halv pølse og en lille klat ketchup.
11: Rul pølsen ind i dejen, fra den brede ende og ind mod midten.
12: Placer pålsehornene på bagepladen med bagepapir.
13: Lad dem hæve i 30 minutter.
14: Pensel dem med æg eller mælk.
15: Bag dem i den forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.