Burgerboller

Dejen er også god til pizzaboller og almindelige boller

Anne-Marie Andersen 13. februar 2020

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:

Lav en havregrød af 1 dl havregryn og 2 dl af vandet. Køl den ned til 45 grader ca.

Lun de sidste 3 dl vand til 45 grader og tilsæt melet blandet med tørgær. Hold en del af melet tilbage.

Rør sammen på røremaskine til dejen slipper skålen og samler sig til en kugle.

Hæver til dobbelt størrelse. Formes til boller i ønskede størrelser.

Efterhæver 15-30 min. 
Pensles med æg og bages ved 200 grader i 15-20 min.

Køl af på en rist.

Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk