Burgerboller med tørgær og bagepulver

Indtastet af:

Opskriften giver 12 boller

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland lidt af melet med tørgær. Lun vandet og bland i. Tilføj sukker, salt, æg og yoghurt. Rør melet i lidt af gangen. Lad det hæve 1 time når det er en lind dej der kan danne lidt luftbobler.

Bland bagepulver med lidt mel. Rør i dejen og ælt/ tilføj mel til dejen samler sig og slipper skålen. Lad den hæve en time igen.

Form 12 burgerboller og varm ovnen op til 220 grader. Pensl bollerne med vand og drys med sesamfrø. Bag i ca 15 min.

  220°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk