Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Møllehjul bagt i airfryer

Indtastet 15. februar 2023 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland tørgær i lidt af melet. 
Lun mælken og rør i melblandingen når den er håndlun. 
Tilsæt olie og æg og rør godt sammen, før sukker og salt tilsættes. 
Rør/ælt melet ind lidt ad gangen til dejen slipper og er samlet godt. 
Vend dejkuglen i lidt olie og lad den hæve tildækket 1 time. 
Del dejen i 9 boller, form dem og læg dem i en lille smurt springform, der passer ned i airfryeren. 
Efterhæv en halv til en hel time. 
Bag ved 160 grader i 15 min. Tag brødet ud og bag videre med bunden op i 8 min.

  160 °C   15 minutter

  160 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk