Møllehjul bagt i airfryer

Indtastet af:

Opskriften giver 9 boller

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland tørgær i lidt af melet. 
Lun mælken og rør i melblandingen når den er håndlun. 
Tilsæt olie og æg og rør godt sammen, før sukker og salt tilsættes. 
Rør/ælt melet ind lidt ad gangen til dejen slipper og er samlet godt. 
Vend dejkuglen i lidt olie og lad den hæve tildækket 1 time. 
Del dejen i 9 boller, form dem og læg dem i en lille smurt springform, der passer ned i airfryeren. 
Efterhæv en halv til en hel time. 
Bag ved 160 grader i 15 min. Tag brødet ud og bag videre med bunden op i 8 min.

  160°   15 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk