Møllehjul bagt i airfryer
Ingredienser
480 | g | Speltmel |
8 | g | Tørgær |
270 | g | Laktosefri letmælk |
30 | g | Solsikkeolie |
1 | stk | Æg |
1 | spsk | Rørsukker |
1,5 | tsk | Salt |

Bland tørgær i lidt af melet.
Lun mælken og rør i melblandingen når den er håndlun.
Tilsæt olie og æg og rør godt sammen, før sukker og salt tilsættes.
Rør/ælt melet ind lidt ad gangen til dejen slipper og er samlet godt.
Vend dejkuglen i lidt olie og lad den hæve tildækket 1 time.
Del dejen i 9 boller, form dem og læg dem i en lille smurt springform, der passer ned i airfryeren.
Efterhæv en halv til en hel time.
Bag ved 160 grader i 15 min. Tag brødet ud og bag videre med bunden op i 8 min.
160 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1123 kJ |
Kalorier | 266 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 42 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 10 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 boller (91,778 g)