Bagte donuts

Lea 3. januar 2022

Du følger nu Lea


Du vil nu modtage en email hver gang Lea indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:

Preheat the oven to 180C/350F. Grease a 12-count donut pan and set aside. 

(or Tefal Snack collection with donut or bagel plates)


In a large mixing bowl, sift your flour into it. Add the rest of the ingredients and mix until a thick dough remains. 


Spoon out dough amongst the donut pan. Lightly wet your hands and shape them into the donut cavities. Do not overfill. 


Bake for 12-17 minutes, or until a skewer comes out just clean.
Remove the donuts from the oven and let them cool in the pan for 10 minutes, before transferring to a wire rack to cool completely.

 

Once cool, mix the frosting and coat them evenly by dipping them.

Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk