Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kanelsnurrer

Indtastet 18. juni 2021 af: Lea

Du følger nu Lea


Du vil nu modtage en email hver gang Lea indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Lun mælk og opløs smør og gær heri. Tilføj derefter salt, sirup og kardemomme og rør det sammen 

Rør alle de tørre ingredienser sammen og tilføj til mælkeblanding lidt ad gangen. 

Lad det ælte i 10 minutter i røremaskine på mellemhøj hastighed. Dæk med mel og et viskestykke og lad hæve i halvanden time. 

blend alle ingredienserne til remonce sammen til en ensartet masse. Lad stå ved stuetemperatur indtil klar til at smøre dejen. 

Rul dejen ud til en rektangel - cirka en halv finger tyk. Smør remonce på den midterste tredjedel af dejen. Fold dejen ind fra hver side, og rul den derefter lidt fladere med en kagerulle. 

Skær tynde strimler, cirka en finger brede, og sno dem til kanelsnurrer. Læg dem i muffinforme og bag dem ved 200 grader i cirka 12-15 minutter. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk