Kanelsnurrer

Indtastet af:

Opskriften giver 16 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Lun mælk og opløs smør og gær heri. Tilføj derefter salt, sirup og kardemomme og rør det sammen 

Rør alle de tørre ingredienser sammen og tilføj til mælkeblanding lidt ad gangen. 

Lad det ælte i 10 minutter i røremaskine på mellemhøj hastighed. Dæk med mel og et viskestykke og lad hæve i halvanden time. 

blend alle ingredienserne til remonce sammen til en ensartet masse. Lad stå ved stuetemperatur indtil klar til at smøre dejen. 

Rul dejen ud til en rektangel - cirka en halv finger tyk. Smør remonce på den midterste tredjedel af dejen. Fold dejen ind fra hver side, og rul den derefter lidt fladere med en kagerulle. 

Skær tynde strimler, cirka en finger brede, og sno dem til kanelsnurrer. Læg dem i muffinforme og bag dem ved 200 grader i cirka 12-15 minutter. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk