Peanutbutter cookies
Opskriften giver 20 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Bland banan, æg, olie, peanutbutter og akaciehonning (kan erstattes med agavesirup) i en skål.
I en minihakker eller foodprocessor tilføjes mandler og havregryn. Blend det, så det bliver til fint mel. Herefter tilsættes bagepulver, kanel, salt og vaniljepulver (kan udelades) til de tørre ingredienser.
Hak chokolade groft.
Bland alle ingredienserne sammen, indtil du får en ensartet blanding.
Gør en bageplade klar med bagepapir.
Del dejen i 9 lige store klatter. Brug fingrene eller en ske til at glatte dine cookies lidt ud.
Bag dine cookies på anden nederste rille i ovnen i 15 minutter. Herefter tages bagepladen ud og vendes om (dette er især vigtigt, hvis din ovn bager ujævnt). Vend bagepladen og bag dine cookies yderligere 5 min. Hold øje med dem, da de hurtigt får farve.
Hvis de er flotte og gyldne efter de 5 min., så tages dine cookies ud af ovnen. Hvis de stadig er lyse, så giv dem et par minutter ekstra.
Lad dine cookies køle helt af.
Put dem i en lufttæt beholder. De kan holde sig i ca. 1 uge.