Vegetarisk karry
Lækker thaiinspireret karry fyldt med grøntsager
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1) Skær løg og hvidløg i små stykker.
2) I en gryde sauteres løg og hvidløg i en lille klat smør. Mens det klarer, skrælles gulerødderne og kartoflerne.
3) Kartoflerne og gulerødderne skæres i små stykker.
4) Karrypaste og ingefærpaste tilsættes gryden og svitses af.
5) Tomatpure tilsættes og røres rundt, så det bliver en samlet masse.
6) Kokosmælk tilsættes og der røres i gryden.
7) Tilsæt saften fra en halv lime - gem resten til senere
8) Tilsæt nu kartofler og gulerødder til saucen og rør godt rundt.
9) Skær squash og peberfrugt i mindre stykker.
10) Tilsæt peberfrugten til saucen ca 8 min før du vurderer at den er færdig.
11) Tilsæt kikærter (fra dåse) og squash 2 minutter før servering - disse skal ikke have for lang tid, da de så koger ud.
12) Smag til med salt, peber og evt. den resterende halve lime.
13) Kog ris og server til. Velbekomme :)