Æggehvidemuffins med skinke (stor portion)
Sundere æggemuffins med skinke og hytteost
Indtastet 14. maj 2020 af: Camilla
Opskriften giver:
Ingredienser
250 | g | Gulerod |
200 | g | Porre, rå |
200 | g | Cheasy hytteost 1,5% |
100 | g | Yoghurt naturel |
250 | g | Skinkestrimler Rema1000 |
400 | g | Pasteuriserede æggehvider, Danæg |
1 | håndfuld | Dild, rå |
Grøntsager hakkes og steges.
imens blandes æggemassen med hytteost og yoghurt.
salt og peber tilføjes efter behov
massen svare til cirka 24 muffinsforme eller 2 små franskbrødsforme
bages ved 200 grader alm. ovn. I 30-40 min.
200 °C 40 minutter
200 °C 40 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 280 kJ |
Kalorier | 67 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 6 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (51 g)
kJ 143
2 %
kcal 34
2 %
Fedt < 1 g
< 1 %