Æggekager med kylling/grøntsager
Indtastet 3. maj 2020 af: Camilla
Opskriften giver:
Ingredienser
3 | stk | Æg |
50 | g | Cheasy hytteost 1,5% |
100 | g | Blomkål, dansk, rå |
50 | g | Asparges, grønne, rå |
100 | g | Spidskål, rå |
60 | g | Kyllingebrystfilet tilsat 12% vand, Danpo |
50 | g | Tomat, dansk, rå |
70 | g | Tomater |
Bland alle grøntsager - tilbered som ønsket. Kan lægges i fad både rå og tilberedt.
overhæl derefter med æggemassen som er blandet med hytteosten.
Bages ved 180 grader i 30-40 minutter
180 °C 35 minutter
180 °C 35 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 272 kJ |
Kalorier | 65 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 3 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 St (620 g)
kJ 1689
20 %
kcal 405
20 %
Fedt 18 g
26 %