Æggemuffins med skinke og grønt
Indtastet 23. februar 2020 af: Naja Sørensen
Opskriften giver:
Ingredienser
200 | g | Porre, rå |
150 | g | Broccoli, rå |
2 | spsk | Olivenolie |
6 | stk | Æg |
200 | g | Hytteost 4% |
100 | g | Skinke, kogt, skiveskåret |
6 | tsp (us) | HUSK |
50 | g | Parmesan, revet |
1 | tsk | Havsalt |
2 | knivspids | Peber, sort |
0,5 | tsk | Cayennepeber |
Snit porre og broccoli og sauter dem på panden i olivenolie. Pisk Æg, hytteost, HUSK og krydderier. Tilsæt skinke, parmesan og grøntsager og rør det sammen. Fordel i muffin-forme og bag 20-25 minutter ved 175 grader
175 °C 20 minutter
175 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 599 kJ |
Kalorier | 143 kcal |
Fedt | 9 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 13 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (76 g)
kJ 456
5 %
kcal 109
5 %
Fedt 7 g
9 %