Afrikansk Peanut Suppe
Ingredienser
2 | spsk | Olivenolie |
1 | stk | løg |
2 | stk | Peberfrugt, rød, rå |
4 | fed | hvidløg |
2 | dåser | Tomat, flået, konserves |
2 | ltr | Bouillon, grøntsags |
2 | knivspids | Peber, sort |
0,25 | tsk | Chili, stødt |
1,5 | dl | Peanut butter crunchy, øko, machandel, 99,3% peanuts |
1,2 | dl | Basmati ris |
Varm olie i en stor gryde over medium varme. Svits løg og peberfrugt til de er let brunede og møre, vend hvidløg i til sidst så det ikke brændes. Tilsæt tomater, grøntsagsfond, peber og chili. Sænk varmen og lad det simre, uden låg, i 30 minuter.
Tilsæt ris, læg låg på, og lad det simre videre til risene er færdige. Tilsæt peanut butter og rør til det er godt legeret, server.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 218 kJ |
Kalorier | 52 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 2 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 (339,375 g)