Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Appelsin og Oreo Cheesecake

Indtastet 19. april 2025 af: Sofie B. M.

Du følger nu Sofie B. M.


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie B. M. indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bunden
  • Start med at blende Oreo-kiksene, med både kiks og fyld delen, til det næsten ligner jord
  • Smelt margarinen og hæld det over "oreo-jorden"
  • Bland det godt
  • Find en 22Ø springform, fyldt "oreo-jorden" i, fordel og tryk den godt
  • Sæt springformen med bunden i fryseren imens fyldet laves

Fyldet / Ostecreme
  • Kom Flødeosten og Sukker i en skål og pisk godt sammen
  • Tilføj Creme Fraiche og Appelsinskal pisk igen
  • Kom Appelsinsaft og Husblas i en ny skal og opvarm til husblas bladene er opløst (brug evt. mikrobølgeovnen)
  • Tilføj Appelsinsaft og Husblas blandingen til resten af blandingen og pisk
  • Tag bunden ud af fryseren og hæld fyldet i springformen
  • Sæt cheesecaken tilbage i fryseren i 30 min, og derefter i køleskabet i 60 min eller i køleskabet i 2-3 timer. (Kan sagtens stå længere.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk