Bunden
- Start med at blende Oreo-kiksene, med både kiks og fyld delen, til det næsten ligner jord
- Smelt margarinen og hæld det over "oreo-jorden"
- Bland det godt
- Find en 22Ø springform, fyldt "oreo-jorden" i, fordel og tryk den godt
- Sæt springformen med bunden i fryseren imens fyldet laves
Fyldet / Ostecreme
- Kom Flødeosten og Sukker i en skål og pisk godt sammen
- Tilføj Creme Fraiche og Appelsinskal pisk igen
- Kom Appelsinsaft og Husblas i en ny skal og opvarm til husblas bladene er opløst (brug evt. mikrobølgeovnen)
- Tilføj Appelsinsaft og Husblas blandingen til resten af blandingen og pisk
- Tag bunden ud af fryseren og hæld fyldet i springformen
- Sæt cheesecaken tilbage i fryseren i 30 min, og derefter i køleskabet i 60 min eller i køleskabet i 2-3 timer. (Kan sagtens stå længere.