Bananpandekager
Pandekager lavet med bananer
Ingredienser
| 232 | g | Banan, rå |
| 168 | g | Æg |
| 30 | g | Økohavregryn, finvalsede |
| 60 | g | Hvedemel, Mamone |
| 2,4 | g | Salt |
| 5 | g | Stegemargarine, Lise |
Mos bananerne grundt, du kan bruge frosne bananer, hvis du har dem.
Bland herefter de resterende ingredienser i og bland indtil dejen er homogen.
Opvarm panden med lidt fedt stof.
Brug ca. 2 spsk. dej til en pandekage.
Hæld dejen ud på panden og glat det en smule ud.
Bag pandekagerne indtil de begynder at boble let. Vend dem herefter og bag dem færdig.
| Næringsindhold pr. 100 g | |
| Energi | 758 kJ |
| Kalorier | 181 kcal |
| Fedt | 6 g |
| - mættede | 1 g |
| - enkeltumættede | 1 g |
| - flerumættede | < 1 g |
| Kulhydrater | 25 g |
| - heraf sukker | < 1 g |
| Kostfibre | 2 g |
| Protein | 8 g |
| Salt | - |
| Anslåede værdier | |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 por (29 g)