Boller med pofiber og loppefrø
Hjemmelavet opskrift med creme fraiche

Ingredienser
Lunes | ||
2,5 | dl | Laktosefri letmælk |
50 | g | Naturli Smørbar |
25 | g | Gær |
Blandes | ||
20 | g | Loppefrøskaller |
3 | stk | Æg |
200 | g | Laktosefri fraiche 15% (Arla) |
50 | g | Mandelmel, Urtekram |
10 | g | Pofiber |
15 | g | Sukrin Gold |
4 | g | Salt |
150 | g | Rugmel, groft, fuldkornsrugmel |
250 | g | Hvedemel |
Mælk og smør lunes.
halvdele hældes i skålen med gær
Resten tilsættes loppefrøskaller og creme fraiche. De to ting blandes sammen. Æg tilsættes og resten blandes i.
180 °C 15 minutter
180 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 975 kJ |
Kalorier | 234 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 29 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |