Boller (nødder/gulerødder)
Boller med flere slags mel, nødder, æg og gulerødder

Ingredienser
25 | g | Gær |
3 | dl | Laktosefri letmælk |
3 | dl | Vand |
100 | g | Hvedekerner, hele/knækkede |
100 | g | Rugmel, groft, fuldkornsrugmel |
100 | g | Nutmix |
130 | g | Gulerod |
1 | dl | Solsikkeolie |
1 | spsk | Sukker |
2 | tsk | Salt |
2 | stk | Æg |
500 | g | Hvedemel |

Alle ingredienser blandes med K-spade - MINUS hvedemel.
Derefter tilsættes hvedemel og der skiftes til dejkrog.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1031 kJ |
Kalorier | 247 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | 4 g |
Kulhydrater | 32 g |
- heraf sukker | 1 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 6 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (112 g)