Brødblanding
DIY Brødblanding til at tage med på fx. ferie eller den kan bruges som gave
Ingredienser
100 | g | 5 korns bladning |
75 | g | Havregryn |
15 | tsk | Salt |
450 | g | Hvedemel |
6 | g | Tørgær |
Bland alle ingredienser i en pose. (og tag den med )
Put en halv liter lunkent vand i en skål og så hæld posens indhold i skålen. Rør det hele sammen,, kom låg på skåle og stil dejen på køl natten over.
Dejen kan holde sig i op til 2 døgn så du kan sagtens bage dem af to omgange.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft, og tag dejen ud af køleskabet.
Form bollerne med en ske du dypper i vand.
Pensl bollerne med vand og drys evt med lidt 5 korns blanding.
Bag bollerne i den varme ovn i 25 min. Hele vejen ved 230 grader.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1394 kJ |
Kalorier | 334 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 61 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (58 g)